måndag 4 juni 2012

Ludde, Ludde, Ludde

Man blir aldrig besviken på Lutfi Kolgjini. Han är en jättebra travtränare och även om han saknar den fingertoppskänsla som utmärker andra toppkuskar ger han alltid sina hästar chansen att vinna. V75-7 i lördags, Opitergium, hyfsad kuse, lycka till i fortsättningen. Vann dessutom guld med Eliott Hall och tog hem ett till lopp med Onice Axe. Ludde, jävla bra.
2-4 mot Athletic i lördags. Sammanfattas med att det inte går att ge motståndarna handicap. 0-3 efter en kvart, kom igen.
B-laget följde upp med 3-5 mot Älta på söndagen. Martin Målvakt hade inte sin bästa dag i första men kompenserade med att rädda tre frilägen i andra. Kom igen alla, var är glöden?
Till sist kommer en fråga. Jag inser att spelare i trean inte tjänar en massa pengar men var går gränsen? Får man hoppa över match för semester, dop, superettanmatcher, sortering av strumplådan, måste köpa mjölk etc? Jag bara undrar....
Jag vågar skriva exakt vad jag tycker eftersom de som läser vet vem jag är. Kom igen nu IFK, vinn resten så är det klart.