tisdag 8 maj 2012

Fotbollsderby och partiledardebatt

Marc Pedersen är en snäll människa, han insåg hur det låtit från Andreas Alm om gnaget förlorat så han bjussade på en kvittering.
Läste förresten i dagens DN om nämnde Alms syn på fotboll, kul. Ett par såna tränare till så kan allsvenskan läggas ner. Lasse Lagerbäck verkar maniskt offensiv i jämförelse.
Såg partiledardebatten i repris på SVT24 igår (nej, jag hade inte planerat in det) och oavsett vad man tycker om de olika partiledarna, tex att kvinnor som är 28 inte behöver se ut som gamla kärringar och att vissa stajlister måste ha druckit bensin innan de valde slipsarna till vissa finns det en person som alltid sticker ut.
När övriga försöker framföra/försvara sin politik med olika argument känns det tryggt att veta att det finns en som man alltid vet var man har och som i alla lägen bygger sitt resonemang på en sak. Jag är övertygad om att Jimmie Åkesson skulle kunna skylla att han aldrig vunnit på Bingolotto på invandringen, nej förlåt, han har ju inget emot invandrare - han kritiserar bara invandringspolitiken. Idiot.
Känner mig lite omtumlad, blev hånglad av min fru för en stund sedan. Inte så lång stund men ändå.
Nu blir det lite kvällste och Ryssland-Tyskland (men ingen Bellman). Dock är Malkin med, så många offensiva tacklingar har man inte sett sedan #21 Foppa the King dominerade isen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar