onsdag 16 maj 2012

Lördag tom nu

Inget bloggande på flera dagar, ber om ursäkt för det. Nähä, ingen som saknat det. Whatever, här kommer i alla fall ett nytt inlägg om ditten och datten.
Lördagen bjöd på städdag i området, synd bara att den mesta städningen skedde kring sopcontainern som entreprenören inte tömt. Inget politiskt inlägg, bara ett konstaterande att upphandlingar inte alltid är så klockrena som Fredrik Reinfeldt aka Alfons Åbergs pappa tror.
Därefter en resa med HCLOML till Bollstanäs IP och match mellan BSK och vårt IFK. Regn, sol, regn, sol, mer regn och lite sol samt 90 minuters kamp. En riktigt bra match mellan två bra lag, 1-1 slutade matchen och vi får vara nöjda med det. 1-0 till oss efter en kvart i andra genom Armin (eller som Sean Banan skulle sagt, Armin - jävla bra) och 1-1 tio minuter senare. Oavsett hur mycket pappa jag är och tycker att Martin är bäst och alltid ska spela så måste keeper Danne få kredd för sin insats, jisus vilka räddningar - Danne, jävla bra. Tuffast på plan - Johan Braun, jävla bra.
Fotnot: Missade reservlagets match på tisdagen, men det blev 2-0 till IFK borta mot Ekerö.
Söndagen bjöd bla på upplösningen i Premier League. Fantastiskt, otroligt, amazing, alla superlativer som finns. Visst, Man C vinner ligan för första gången på 44 år och det är stort för deras supportrar. Men, var går gränsen när "Average Joe" slutar bry sig om alla pengar och superlag och i stället kollar på sina lokala lag?
Ett annat av mina favoritlag, Iggesunds IK, begick säsongspremiär i söndags och slog Näsviken borta med 1-0. Sug på den du, Tomas Brolin.
Efter solsken kommer regn, lördagens V75 gick inte bra. 4 rätt = 0:-.
Annars i livet? Löneförhöjning, kul. Alla på mitt jobb fick 2,6% i enlighet med avtalet. Vad bra att nya arbetsuppgifter och större ansvar premieras med högre lön....
Hockey-VM börjar i morgon.
Lalehs "Some die young" är bättre än bra - http://www.youtube.com/watch?v=L-bxuRKbFLk
Kents "999" är magisk - http://www.youtube.com/watch?v=3CW3BBkR-v4
Avslutar med en fråga. Varför biter man ihop och tar skit på jobbet samtidigt som man anstränger sig för att vara trevlig mot idioter när man hemma skäller på de man älskar och beter sig som ett arsle mot dem?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar